top of page

Rahoitus

 

Ymmärrämme, että markkinointiin panostaminen voi olla iso ja haastava sijoitus yrityksellesi. Haluamme tukea sinua kasvusi polulla ja autamme sinua mahdollisuuksien mukaan rahoituksen saamisessa palveluihimme.

Voit myös maksaa joustavasti useammassa maksuerässä. Adelen toimii virallisena palveluntarjoajana Kontiolahden Loikka- , Lipertekin yrityspalvelu- ja Innovaatiosetelille.

Lipertekin yrityspalveluseteli

Lipertek Oy:n tarjoama yrityspalveluseteli tukee yrittäjyyttä ja kannustaa yrityksiä toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Adelen on Lipertekin listaama asiantuntijayritys myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittämisessä.

Setelin etuina ovat sen helppokäyttöisyys ja nopeus. Yrityspalvelusetelillä korvataan 50 % yrityksen asiantuntijalaskusta. Tuen osuus voi olla maksimissaan 2000 €, alv. 0 %.

Lue lisää https://www.lipertek.fi/yrityspalveluseteli

Suunnittelemme ja toteutamme:
- graafinen yrityskuva: logot, liikemerkit, tunnukset,

- graafiset ohjeistot,

- toimitilojen sisustusratkaisut
- yritysesitteet, tuote-esitteet, julkaisut
- verkkosivut 
- messuosastot ja esittelymateriaalit
- pakkaukset, etiketit

 

Innovaatioseteli

Innovaatiosetelillä 4000€ yrityksen kehitykseen!
Adelen on Business Finlandin listaama asiantuntijayritys. Autamme yritystäsi Innovaatiosetelin hakemuksen ja raportoinnin kanssa, niin että yritykselläsi on mahdollisuus saada 4000 eurolla ilmaista kehitystyötä projektin kokonaissummasta. Omavastuusi ainoastaan 20% eli 1000€
 
 
KENELLE?

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

MITÄ?

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Kun palveluntuottaja on saanut omarahoitusosuuden suorituksen ja asiakas on raportoinut projektin, palveluntuottaja voi lähettää enintään 4000 € + alv. laskun Business Finlandiin.

Voit käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

MILLOIN?

Voit saada innovaatiosetelin, jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja johon liittyen:

  • haluat nopeasti selvittää sen jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla

  • tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan lausuntoa, arviota ja testaus- tai mittauspalvelua

  • tarvitset tukea patentteihin, mallisuojiin ja tavaramerkkeihin liittyviin selvityksiin, kuten uutuus-, patentoitavuus- sekä toiminnanvapaustutkimuksiin tai apua näiden hakuprosessiin.

  • haluat hyödyntää tieteen ja tutkimuksen tuloksia liiketoimintasi kehittämisessä

  • sinulla on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitset apua

Lue lisää Innovaatiosetelistä Business Finlandin sivuita 

 
Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten voisimme hyödyntää Innovaatiosetelin rahoitusmahdollisuutta yrityksellesi.

                        

bottom of page